VWO rekentoets: zorg dat je kind de rekentoets haalt en neem bijles!

De rekentoets is verplicht geworden voor het VWO. Zit jouw kind in VWO-5 en zie je de rekentoets dichterbij komen? Zorg dat je er op tijd bij bent en laat je kind de wekelijkse rekentoets-bijles volgen. Elke week les van een deskundige docent voor maar € 32,50 per maand!

Kijk hier hoe het werkt

Wekelijkse bijles VWO rekentoets

Online bijles rekentoets voor VWO leerlingen.

Alle onderdelen van de rekentoets leren beheersen voor € 32,50 per maand

Zit je op het VWO en moet je binnenkort de rekentoets doen? Denk dan niet dat je die “eventjes aflegt”. Het niveau van de rekentoets is voor een behoorlijke categorie VWO-leerlingen onverwacht hoog. Ongeveer dertig procent van de VWO leerlingen ervaart de rekentoets niet iets dat je er zo maar eventjes op een regenachtige dag doet. Om goed beslagen ten ijs te komen, is het belangrijk dat je ook als VWO leerling goed hebt geoefend en goed hebt getraind, waardoor jouw kansen voor een succesvolle afloopt optimaal zijn. De cursus rekentoets voor VWO leerlingen is bijzonder betaalbaar en daarnaast: ook bijzonder nuttig. Wekelijks volg je bijles, gegeven door uiterst deskundige en gedreven docenten die het liefst een slagingspercentage van 100% op hun conto schrijven.

Bijles, CITO-training en examentraining

Gratis Instaptoets

Wil je weten wat het niveau van je kind is? Vraag dan de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt dan een link om in te loggen en kan de online instaptoets maken. Na afloop van de toets analyseert één van onze medewerkers de gemaakte toets en krijg je een gratis analyse.

Gratis instaptoets

De kosten voor bijles VWO voor de rekentoets

Bij Betaalbarebijles.nl is het heel simpel. Je betaalt voor bijles € 32,50 per maand. Daarvoor krijg je elke week een VWO-bijles van 75 minuten met enkele andere VWO-leerlingen.

Lees meer...
vwo bijles rekentoets