Rekenbijles VMBO: neem bijles voor de rekentoets!

Voor VMBO leerlingen is de rekentoets een belangrijke toets geworden. Heeft jouw kind eigenlijk wel wat achterstanden en vraag je jezelf af of het wel goed gaat komen? Zorg dat je er op tijd bij bent en laat je kind de wekelijkse VMBO-bijles rekentoets volgen. volgen. Elke week bijles van een deskundige docent voor maar € 32,50 per maand!

Kijk hier hoe het werkt

Wekelijkse bijles VMBO rekentoets

Online VMBO-rekenbijles op het niveau van jouw kind.

Voor € 32,50 per maand krijgt jouw kind elke week rekenbijles op VMBO-niveau!

Voor de scholieren van het VMBO is de rekentoets waarschijnlijk het lastigst. Ervaringen in Nederland tonen aan dat de vraagstelling juist voor deze categorie leerlingen als erg lastig wordt ervaren. De vraagstelling is lastig omdat veel van de opdrachten een kwestie lijken te zijn van tekstverklaring. Hoewel de rekentoets daar niet voor is bedoeld merkt men wel, dat juist het goed leren lezen van de som een probleem schijnt te zijn. Onze docenten kennen deze problemen als geen ander en voor de VMBO leerlingen is daarom een aangepast programma ontwikkeld, dat hun juist helpt om deze problemen te leren herkennen én deze ook tijdens de toets te kunnen oplossen, waardoor het halen van het certificaat rekentoets niet zozeer een “peulenschil”wordt, maar wel een stuk eenvoudiger wordt dan anders het geval zou zijn geweest.

Bijles, CITO-training en examentraining

Gratis Instaptoets

Wil je weten wat het niveau van je kind is? Vraag dan de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt dan een link om in te loggen en kan de online instaptoets maken. Na afloop van de toets analyseert één van onze medewerkers de gemaakte toets en krijg je een gratis analyse.

Gratis instaptoets

De kosten voor bijles voor de rekentoets

Bij Betaalbarebijles.nl is het heel simpel. Je betaalt voor bijles € 32,50 per maand. Daarvoor krijg je elke week een VMBO-bijles van 75 minuten met enkele andere VMBO-leerlingen.

Lees meer...
vmbo bijles rekentoets