Online bijles voor de rekentoets is van 2018!

Toen wij in 2007 begonnen met het geven van bijlessen via internet was online bijles iets waar de meeste mensen heel gek naar keken. “Online” is tegenwoordig heel gewoon maar dat was het jaren terug nog echt niet. we waren een vreemde eend in bijlesland. een vreemde eend waar ook de jongelui in het begin even moeite mee hadden. In de loop der jaren blijkt dat we onze tijd ver vooruit waren en bleek ook, dat we daardoor een niet in te lopen voorsprong opbouwden.

Verstand van zaken

Online betekent tegenwoordig niet simpel dat je alleen maar internet als medium gebruikt om bijles te geven. Online betekent in 2018 dat je een organisatie moet neerzetten die klinkt als een klok. Waar mensen in zitten die verstand hebben van allerhande zaken. Van bijles geven, tot internettechnologie. Waar mensen zitten die verstand hebben van kinderen, leer- en opvoedingsproblematiek.

Betrouwbaar bijles geven

Online betekent in 2018 dat je feitelijk meer kunt dan alleen maar goede bijles geven. Dat je betrouwbaar bent, dat je afspraken maakt én deze ook nakomt. Dat je een betrouwbaar technisch medium hebt waarbinnen je als bijlesinstituut flexibel op de laatste ontwikkelingen kunt reageren.

prijzen bijles rekentoets