Training voor de rekentoets is betaalbaar!

Heb jij hulp nodig voor de rekentoets? Voor € 32,50 per maand geven we je elke week een bijles van 75 minuten. Precies wat jij nodig hebt! Voor de kosten hoef je het niet te laten.

De rekentoets is verplichte kost voor alle scholieren. Dat betekent dat wij onze prijzen daarom bewust laag hebben neergezet. Je krijgt voor € 32,50 per maand uiteraard geen privéles, maar je krijgt wel bijles vanuit het nieuwste bijlesconcept dat je in 2018 kunt vinden: we geven bijles volgens het “co-operative learning concept”. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van bijles, waarbij een leerling iedere week op een vaste dag, op een vast tijdstip en van een vaste docent een prima bijles voor de rekentoets krijgt, waarbij de docent ervoor zorgt, dat de leerlingen niet alleen veel kennis en kunde opdoen, maar tegelijkertijd ook leren om het geleerde tijdens een toets in de keiharde praktijk toe te passen.

Je zult merken, dat een betaalbare prijs niet ten koste gaat van hoge kwaliteit. De enthousiaste ervaringen van onze leerlingen zijn hiervan het bewijs!

prijzen bijles rekentoets