Bijles HBO rekentoets: zorg dat je jouw toets haalt!

De rekentoets is voor sommige HBO-studies verplicht. Sta jij voor deze lastige drempel? Meld je dan aan voor de wekelijkse rekentoets-bijles. Elke week ga je 75 minuten intensief aan de slag met een ervaren docent en enkele andere leerlingen tijdens het rekentoets-college.

Kijk hier hoe het werkt

Wekelijkse bijles HBO rekentoets

Inschrijven voor de wekelijkse online bijles.

Leer de kneepjes van de rekentoets te beheersen voor € 32,50 per maand

Veel HBO-studenten zoeken een goede oplossing om hun kennis bij te spijkeren voor de rekentoets. Én een oplossing die betaalbaar is. Je bent al veel geld kwijt als student en wilt ook niet nog eens honderden euro's per maand kwijt zijn aan bijles. Daarom is het HBO-rekencollege zo'n perfecte oplossing! Voor nog geen € 32,50 per maand heb je bijles voor de rekentoets! Heb je over drie maanden je toets, dan ben je voor nog geen honderd euro klaar...

Bijles, CITO-training en examentraining

Gratis Instaptoets

Wil je weten wat het niveau van je kind is? Vraag dan de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt dan een link om in te loggen en kan de online instaptoets maken. Na afloop van de toets analyseert één van onze medewerkers de gemaakte toets en krijg je een gratis analyse.

Gratis instaptoets

De kosten voor HBO-rekencollege ter voorbereiding van de rekentoets

Bij Betaalbarebijles.nl is het heel simpel. Je betaalt voor bijles € 32,50 per maand. Daarvoor krijg je elke week een bijles van 75 minuten.

Lees meer...
rekentoets hbo bijles