Bijles Rekentoets HAVO: neem bijles voor de rekentoets!

Op de HAVO is de rekentoets verplicht geworden. In HAVO-4 is de rekentoets onontkoombaar. Heeft jouw kind eigenlijk wel wat achterstanden en vraag je jezelf af of het wel goed gaat komen? Zorg dat je er op tijd bij bent en laat je kind de wekelijkse HAVO-bijles rekentoets volgen. volgen. Elke week bijlLes van een deskundige docent voor maar € 32,50 per maand!

Kijk hier hoe het werkt

Wekelijkse bijles HAVO rekentoets

Online HAVO-rekenbijles op het niveau van jouw kind.

Voor € 32,50 per maand krijgt jouw kind elke week rekenbijles op HAVO-niveau!

De vergelijking met “het servet en het tafellaken” gaat natuurlijk niet echt op, maar het is wel een feit, dat de HAVO leerlingen ook nog zeker problemen met de rekentoets kunnen ervaren. Meer dan 50 procent van de HAVO leerlingen geeft aan, dat het niet alleen het rekenkundige deel is waar ze tegenaan lopen. ook is de manier van sommen lezen voor hen een probleem.

Er is de laatste tijd veel discussie geweest over het niveau van de rekentoets voor HAVO leerlingen en de ontwikkelaars zijn nog steeds druk bezig om de rekentoets steeds aan toepassen en beter te aken. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij zorgen er voor om steeds in de buurt te zijn als er weer aanpassingen komen. Hierdoor is het volgen van bijles voor de rekentoets voor HAVO leerlingen niet alleen een zeer betaalbare, maar daarnaast ook een zeer veilige keuze.

Gratis Instaptoets

Wil je weten wat het niveau van je kind is? Vraag dan de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt dan een link om in te loggen en kan de online instaptoets maken. Na afloop van de toets analyseert één van onze medewerkers de gemaakte toets en krijg je een gratis analyse.

Gratis instaptoets

De kosten voor bijles voor de rekentoets

Bij Betaalbarebijles.nl is het heel simpel. Je betaalt voor bijles € 32,50 per maand. Daarvoor krijg je elke week een HAVO-bijles van 75 minuten met enkele andere HAVO-leerlingen.

Lees meer...
havo bijles rekentoets