Bijles rekentoets alle niveaus: wekelijks 75 minuten bijles!

De rekentoets is belangrijk, voor een aantal niveaus zelfs verplicht. Of je nu een “talenknobbel” hebt of een “rekendeuk”: iedereen moet de rekentoets hebben behaald.

Wat voor de een een peulenschil is is voor de ander een lastige opgave. Hoewel de rekentoets de basisrekenvaardigheden betreft zijn er nog veel leerlingen die de grootste moeite hebben met het maken van deze rekentoets.

Aanmelden voor online bijles rekentoets
betaalbare bijles rekentoets
  • Vaste dag
  • Vaste tijd
  • Vaste docent

Bijles, CITO-training en examentraining

Gratis Instaptoets

Wil je weten wat het niveau van je kind is? Vraag dan de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt dan een link om in te loggen en kan de online instaptoets maken. Na afloop van de toets analyseert één van onze medewerkers de gemaakte toets en krijg je een gratis analyse.

Gratis instaptoets
betaalbare bijles rekentoets

Wat kost het?

Bij Betaalbarebijles is het heel simpel. Je betaalt € 32,50 per maand. Daarvoor krijg je elke week een bijles voor de rekentoets.

Meer over de tarieven...

Leer de kneepjes van de rekentoets te beheersen voor € 32,50 per maand

Via de bijlessen van Betaalbarebijles leert zelfs de grootste “rekenhater” alle kneepjes van de rekentoets beheersen. Deskundige docenten helpen ook jou door de soms lastig lijkende stof heen en zorgt er voor, dat ook jij uiteindelijk jouw toekomst kunt veiligstellen!

De voorbereiding op de rekentoets is verrassend betaalbaar. Voor maar € 32,50 per maand krijg je les en instructie van een goede en bekwame docent de zijn sporen op het gebied van het helpen van leerlingen bij de voorbereiding op de rekentoets ruimschoots heeft verdiend.

Dat betekent dat je voor nog geen € 8,-- per les bijles krijgt. Tijdens deze bijles word je stap voor stap richting de rekentoets geleid. Als het zo ver is, dan ga je goed voorbereid en zeker van je zaak de toets maken.

Bijles, CITO-training en examentraining