Over ons: de uitvinders van online bijles

"We", zijn de zijn de uitvinders van bijles en huiswerkbegeleiding via het internet in Nederland. In 2007 waren wij de eersten in Nederland die bijles en huiswerkbegeleiding via het internet succesvol introduceerden.

 

De nieuwe standaard

We ontwikkelden de nieuwe standaard in Nederland op het gebied van geluid en beeld, in een virtueel klaslokaal toegepast. Dankzij onze methode volgen onze bijlesleerlingen nagenoeg ongestoord bijles. Docent en leerling spreken met elkaar, de uitleg wordt via het beeldscherm gegeven, en dit alles samen zorgt voor een optimale bijles onder optimale omstandigheden.

 

betaalbarebijles.nl over ons

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ons bijlessysteem werkt efficiënt en valt daardoor onder de categorie betaalbaar. We hanteren scherpe lestarieven waarbij de kwaliteit van medewerkers en systeem op geen enkele wijze wordt aangetast. Wij werken vanuit het principe 'hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs'. Kwaliteit is niet afhankelijk van het tarief, kwaliteit is afhankelijk van de kennis, de inzet en de bevlogenheid van de bijlesdocent.

 

Onze docenten

De bijlesdocenten zijn goed opgeleid en door ons na een opleiding gecertificeerd.Zij zijn vakmensen in hun vak. Het is hun taak om antwoord te geven op iedere vraag. Of deze nu eenvoudig of "lastig" is. Zij herkennen de problemen als zij ze horen en ze weten hier verstandig op te reageren. Niet voor niets scoren de bijlessen van Betaalbarebijles een dikke 8. Dat cijfer geven wij niet zelf maar dat cijfer krijgen wij van onze leerlingen, die ons dagelijks kritisch en eerlijk hun ervaringen doorgeven. Onze bijlesdocenten worden aangestuurd en ondersteund door een groep deskundige studiecoördinatoren. Zij zijn het die goed opletten dat we niet alleen bijlessen geven, maar dat we die bijlessen ook volgens hoge kwaliteitseisen verzorgen.

 

Kwaliteit

De oude heer Heineken, tijdens zijn leven de grootste bierbrouwer van Nederland, vertelde ooit, dat als hij aan de bar een slecht getapt glas bier kreeg, hij dat zag als een persoonlijke belediging. Zo denken wij over onze bijlessen. Wij streven ernaar dat dat wij gemiddeld van onze leerlingen een beoordeling krijgen die hoger is dan een 8. Voor minder doen wij het niet. Mocht je opmerkingen hebben over onze geleverde service en kwaliteit, mail dan meteen naar kwaliteitsmanagement@betaalbarebijles.nl.

Contactgegevens

 

Postadres
Driehuizerweg 71
7312 DV Apeldoorn

 

Contactgegevens
Telefoonnummer: 030 -227 03 42
email: info@betaalbarebijles.nl

Werken bij Betaalbarebijles

Wij zijn op zoek naar bijlesdocenten, met name docenten wiskunde, natuurkunde, economie en M&O. Meer informatie over het functieprofiel en over solliciteren, ga naar www.betaalbarebijles.nl/vacatures.

Snel bijles nodig?

Heeft je kind op korte termijn een toets? Boek direct een bijles!

Boek nu je bijles!