Online bijles is slim, snel en simpel!

Online bijles is in 2018 dé methode om bijles te volgen. Online bijles is slim, snel en simpel. Of je nu op school, thuis of in de bieb bent, je kunt van uit iedere plek bijles volgen. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of een PC en een eenvoudige headset.

Je logt in, je wordt opgeroepen en de bijles start. Samen met jouw docent kijk je naar hetzelfde boek, de docent legt jou mondeling de stof uit en de stof wordt via het beeldscherm op een whiteboard uitgelegd. Dat whiteboard is interactief. Zowel jij als jouw docent kunnen hier op schrijven.

Online bijles zorgt er voor dat je de maximale hoeveelheid stof aangeboden krijgt, waarbij je kennisontwikkeling optimaal is.

Boek direct een bijles

Drie keer zo effectief

Onderzoek sinds 2007 heeft aangetoond, dat een online bijles 3x zo effectief is in vergelijking tot een bijles aan de keukentafel. Niet alleen is de aandacht veel groter, ook wordt tijdens de onlline bijles 3 x zo veel stof behandeld als tijdens een fysieke bijles. Het rendement is daardoor 3 keer zo groot!

Snelle aanmeldprocedure

Een van de mooie dingen bij Betaalbarebijles is dat we razendsnel werken. Zodra een leerling is aangemeld gaan we meteen aan de slag om samen met de leerling een tijdstip te kiezen waarop de eerste bijles kan worden geboekt.Afhankelijk van de agenda van de leerling krijgt de leerling in de meeste gevallen binnen de kortste keren bijles.

Het lessysteem werkt op elke computer

Het maakt niet uit of je een laptop of een PC hebt. Ons lessysteem werkt op ieder systeem en in iedere browser. In een aantal gevallen moeten misschien hier en daar wat instellingen worden aangepast. Geen paniek: we hebben een technische dienst die je hierbij helpt.

Je hebt alleen een headset nodig

Bijles volgen bij Betaalbarebijles is "plug and play". Je verbindt één keer jouw headset aan de PC of laptop en vervolgens ga je met jouw docent aan de slag. In vrijwel de meeste gevallen is het starten van de bijles net zo simpel als het licht in de woonkamer aandoen.

Gratis probeerles

Probeerles volgen is de succesvolste manier om te ontdekken of bijles bij je kind past. In bijna alle gevallen zul je merken dat je kind na een eerste les online bijles leuker vindt dan je wel dacht.

Boek een gratis probeerles >>