Heb je een herexamen? Slaag alsnog! Volg een herexamentraining bij Betaalbarebijles. Hele dag les voor maar € 97,50.

De eindexamentraining van Betaalbarebijles is helemaal afgestemd op 2018. Je gaat het huis niet uit, je hoeft nergens heen te rijden. Je meldt je kind vandaag aan en kunt direct beginnen. We voorkomen onnodige wachttijden en gebruiken de korte tijd die jouw kind heeft voor het herexamen begint heel efficient.

Persoonlijke aandacht

Tijdens onze herexamentraining gaat je kind met een speciaal samengesteld proefexamen aan de slag. Dankzij onze moderne internetmethode kan de docent tijdens het maken van het proefexamen meekijken. Zij ziet daardoor feillooos op welke momenten je kind aarzelt, waar fouten gemaakt worden. Ze ziet hoe jouw kind werkt en heeft daardoor snel in de gaten waar er winst te halen valt.

Gerichte hulp bij zwakke punten

Als het proefexamen is gemaakt, krijgt je kind even pauze. Daarna bespreekt De examentrainer met je kind uitvoerig de gemaakte fouten, samen kijken we naar de specifieke vragen die je kind nog heeft. Ook geeft de examentrainer je kind tips mee voor het herexamen.

Haast? Je kunt direct herexamenbijles krijgen!!

Wil je vandaag nog les krijgen? Bij Betaalbarebijles kan dat. In veel vakken zijn er nog mogelijkheden om bij een examentrainer ingedeeld te worden. Je krijgt dan 120 minuten les voor € 55,--. Meer informatie of aanmelden? Bel direct naar 030 - 227 03 42 of stuur een mail naar info@betaalbarebijles.nl.

Direct aanmelden voor herexamentraining!

Aanmelden en plannen

Het is belangrijk dat we je kind zo snel mogelijk helpen. Daarom zit er weinig tijd tussen aanmelding en de herexamentraining. Zodra wij een aanmelding binnen krijgen, kijken we naar de mogelijkheden. We zijn ook op zaterdag 13 juni de hele dag open.

Examen maken

De eerste uren van de examentraining maak je online een door ons samengesteld examen. Dat duurt meestal zo'n twee tot drie uur. De examentrainer kijkt mee. Niet om het makkelijker te maken, maar om te zorgen dat we weten hoe je kind werkt, welke fouten het maakt en waarom het die fouten maakt.

Het examen analyseren

Nadat je het examen gemaakt hebt, kijkt de examentrainer het examen na. Vervolgens gaat de examentrainer twee uur lang de punten in het examen met je langs waar je nog kunt verbeteren.

Online is van deze tijd!

We doen dit alles online via ons eigen effectieve systeem, dat voor alle computers geschikt is. We geven 100% persoonlijke aandacht, je kind kan geconcentreerd werken zonder afleiding van andere leerlingen. Lees meer over online bijles.