Je hebt nu nog 50% kans om jouw eindcijfer positief te beïnvloeden!

De eindexamentraining van Betaalbarebijles is helemaal afgestemd op 2018. Je gaat het huis niet uit, je hoeft nergens heen te rijden, je hoeft niet een ellenlange dag te luisteren naar urenlange tips en trics.

Op jouw niveau met het examen aan de slag

Tijdens onze eindexamentraining ga je met een op jouw niveau afgestemd proefexamen aan de slag. Dank zij onze moderne internetmethode kan jouw docent tijdens het maken van het proefexamen over jouw schouder meekijken. Hij ziet daardoor feillooos op welke momenten jij aarzelt, waar je fouten maakt, hoe jouw denkmethode werkt en hoe je een misschien juist antwoord "verbetert".

Bij ons leer je slagen!

Met jouw docent besprek je naderhand uitvoerig de gemaakte fouten, je behandelt de speciale vragen die jij nog hebt en vervolgens heb je een hele stap richting een succesvol eindexamen gezet!

Meld je kind aan voor examentraining!

Aanmelding en planning

Bij je aanmelding hebben we aanvullende gegevens nodig, waardoor we al wat informatie hebben over je schoolcarriëre en je beschikbaarheid. Aan de hand van je beschikbaarheid plannen we de examentraining in. De examentrainingen starten vanaf 25 april.

Examen maken

De eerste uren van de examentraining maak je online een door ons samengesteld examen. De examentrainer kijkt met je mee. Niet om het jou makkelijker te maken, maar om te zorgen dat we weten hoe jij werkt, welke fouten je maakt en waarom je die fouten maakt.

Het examen analyseren

Nadat je het examen gemaakt hebt, kijkt de examentrainer het examen na. Vervolgens gaat de examentrainer een uur lang de punten in het examen met je langs waar je nog kunt verbeteren.

Sterkte-zwakte analyse

Na afloop van de examentraining heeft de trainer een goed beeld van jouw kennis en inzicht. Na de training ontvang je schriftelijk een sterkte-zwakte analyse met aanbevelingen zodat je daar de laatste dagen voor het examen zelf nog mee bezig kunt.