Je kind in groep 7? Hulp bij de entreetoets!

"In groep 7 wordt het opeens spannend". Dat is wat veel kinderen in groep 7 zeggen. Het voortgezet onderwijs komt opeens dichtbij nu de voorbereidingen beginnen om op het niveau van de entreetoets te komen. Onze docenten geven wekelijks bijles in alle onderdelen die langskomen in de Entreetoets. Wij zorgen daarmee voor een perfecte aanvulling op de lessen op school.

Aanmelden voor online bijles entreetoets
bijles entreetoets groep 7
  • Vaste dag
  • Vaste tijd
  • Vaste docent

Bijles, CITO-training en examentraining

bijles entreetoets groep 7
groep 7 gratis entreetoets

Gratis instaptoets groep 7

Ontdek wat de aandachtspunten van jouw kind zijn en vraag de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt na aanvraag een code om in de instaptoets te maken. De instaptoets is een stevige toets die ongeveer een uur duurt. De uitslag van de toets geeft een goede indruk van kennis en vaardigheden van je kind in de verschillende onderdelen van rekenen of taal. Nadat je kind de toets gemaakt heeft, analyseert één van onze medewerkers de toets en ontvang je een gratis analyse.

Gratis instaptoets groep 7 aanvragen

Wekelijks bijles

Je kind kan elk op moment instappen bij de training. Elke week krijgt je kind bijles op een vast tijdstip. We werken gedurende het jaar alle modules af. Je kind krijgt bijles met enkele andere kinderen die dezelfde problemen aanlopen. Zo zorgen we voor een positieve ervaring voor je kind en werkt je kind aan de zwakke plekken in de kennis.

 

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hierboven. Je kind krijgt een account in ons lessysteem en gaat de gratis instaptoets doen. Op basis van de instaptoets kunnen we een analyse doen van huidige kennis en inzichten ten opzichte van de af te nemen entreetoets eind maart. Nadat de instaptoets is gedaan begint je kind met bijles op een tijdstip dat je kind wekelijks beschikbaar is.

Gratis Instaptoets

Bij aanmelding start je kind met het maken van een online instaptoets via ons eigen lessysteem. Aan de hand van de toets geven wij een indicatie van het huidige niveau. Dit niveau gebruiken wij als instapniveau voor de bijles. Je ontvangt na afloop van de toets een gratis analyse.

Voortgangstoetsen

Na het afsluiten van een module kan je een kind een voortgangstoets doen. Deze toets geeft een goede indicatie van het uitgangsniveau van de entreetoets. Door de toets te doen kun je zien hoe je kind vooruit is gegaan en waar het nog aan moet werken. De toets wordt online gemaakt. Nadat de voortgangs entreetoets gemaakt is, analyseert één van onze docenten de toets en stuurt via email een advies. De toets kost € 5,--.

entreetoets groep 7 bijles

Hoe werkt bijles via internet?

Bijles geven we op de 2018 manier: via internet. Je kind logt op de afgesproken tijd in het lessysteem in. De juf of meester roept jouw kind op. Samen met enkele andere kinderen krijgt je kind les. De meester of juf legt de lesstof uit. Jouw kind luistert via headset mee. We ondersteunen de uitleg met behulp van het interactieve schoolbord op het beeldscherm.

Naar aanleiding van de instaptoets kijken we naar het niveau van jouw kind. Aan de hand daarvan delen we je kind in een groep in en gaat je kind aan de slag. Bij het indelen letten we op de tijd waarop je kind beschikbaar is. De wekelijkse bijles is online: je kind kan de les dus lekker vanuit huis volgen.