Ervaren juffen en meesters bij de Cito-bijlessen!

Onze docenten zijn deskundig in de omgang met leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs. Zij zijn in staat om door het probleem de oplossing te ontdekken. Ze kennen de dingen waar leerlingen in groep 8 tegenaan kunnen lopen. Ook snappen ze de spanning die de Cito-toets kan geven en weten ze hoe ze daar mee om moeten gaan. We doen ons best om op de problemen van leerlingen zo goed en snel mogelijk actie te ondernemen. Wij screenen onze docenten zorgvuldig en vervolgens worden ze intern opgeleid en gecertificeerd. Pas als zij in het bezit zijn van ons kwaliteitscertificaat mogen zij bij ons zelfstandig aan de slag. De kwaliteit van de bijlessen wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

De CITO-bijlessen staan onder dagelijks toezicht van een orthopedagoog

Onze orthopedagoog doet de hele dag niet anders dan de docenten en leerlingen volgen in hun traject richting de zo belangrijke CITO-toets. Met haar kennis en ervaring ondersteunt en motiveert zij onze topdocenten, de ouders en de leerlingen. Ook de contacten met de scholen worden door haar gecoördineerd.

Beoordeling van elke les

Na afloop van iedere bijles krijgen de leerlingen de gelegenheid om hun oordeel over de les en de docent te geven. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de bijlessen voor de Cito-toets hoog houden en zorgen we dat elke les toegevoegde waarde heeft.

Je kind aanmelden voor de Cito-training groep 8?

Meld je kind aan voor de online training. Elke week bijles vanuit huis voor maar € 32,50 per maand!

Direct aanmelden