Je kind in groep 8? Hulp ter voorbereiding van de CITO-toets!

"Mijn kind kan het wel, maar het moet er nog uitkomen". Dit is de ervaring van veel ouders met hun kind in groep 8. Onze docenten geven wekelijks bijles en behandelen alle voor de Cito-toets relevante onderdelen. Jouw kind nog stevig bijspijkeren voor een goed resultaat tijdens de Cito-toets? Voor maar € 32,50 per maand! Meld je kind hiernaast aan.

Aanmelden voor bijles Citotoets groep 8
bijles citotoets groep 8
  • Vaste dag
  • Vaste tijd
  • Vaste docent

Bijles, CITO-training en examentraining

groep 8 gratis citotoets

Gratis instaptoets CITO groep 8

Kijk wat het niveau van jouw kind is en vraag voor je kind de gratis instaptoets aan. Je kind krijgt na aanvraag een link om de instaptoets te maken. De instaptoets is een stevige toets die ongeveer een uur duurt. De uitslag van de toets geeft een goede indruk van kennis en vaardigheden van je kind in de verschillende onderdelen van rekenen of taal ten opzichte van het niveau van kinderen in groep 8. Nadat je kind de toets gemaakt heeft, analyseert één van onze medewerkers de toets en ontvang je een gratis analyse.

Gratis instaptoets groep 8 aanvragen

Bijles groep 8 voor de Cito-toets via internet!

Bijles geven we op de 2018 manier: via internet. We merken dat kinderen steeds beter leren door online te leren. Ze zijn dat gewend in de klas en steeds meer huiswerk thuis krijgen ze online. Daarom geven wij onze bijles online. Je kind kan lekker thuis blijven en logt elke week in ons lessysteem in om daar les te krijgen van zijn of haar vaste juf of meester. In het online klasje legt de meester of juf de lesstof uit. Je kind oefent tijdens de les met kleine opdrachten via een whiteboard op het beeldscherm. In tegenstelling tot veel online trainingen is onze bijles groep 8 volledig interactief. Net alsof je kind met juf of meester en een paar andere kinderen samen in een kring in een klaslokaal zit.

Onze dochter heeft enorm veel aan de bijlessen gehad! Het heeft haar zelfvertrouwen een enorme boost gegeven en daarmee haar resultaten! De doelstelling is vooralsnog behaald; uit het drempelonderzoek is het advies VWO gekomen! Het voorlopig VO-advies heeft de leerkracht vooralsnog op HAVO/VWO gesteld!

De moeder van één van onze leerlingen

Instaptoets

Schrijf je kind in voor de CITO-voorbereiding en we nemen voor taal of rekenen een gratis toets af om het instapniveau van jouw kind te bepalen.

CITO-bijles

Wekelijks krijgt jouw kind van een deskundige en ervaren docent bijles taal of rekenen. Alle onderdelen die voor een optimale voorbereiding van jouw kind van belang zijn komen aan bod.

Oefentoetsen

Maandelijks kan je kind een voortgangstoets doen. Zo kun je goed volgen waar jouw kind staat en hoe de kans op een succesvolle CITO-toets toeneemt.

Het resultaat

Gefeliciteerd! Jouw kind heeft leren werken met de vermogens die het heeft. Alles is gedaan om tot een zo goed mogelijke CITO-score te komen.