Goed scoren met betaalbarebijles.nl

di, 9 december 2014

"Goed scoren met betaalbarebijles.nl." Deze kreet horen we haast iedere dag. Leerlingen leren hun proefwerken meestal drie dagen tevoren. In onze ogen is dat wel erg kort, maar als je niet echt “slecht” bent in een vak is zo'n termijn meestal wel te halen.

 

De meeste leerlingen kennen hun toetsstof uiteindelijk ook wel. Ze maken de toets op school en komen 's middags thuis. Op de vraag hoe ze de toets gemaakt hebben antwoorden ze in de regel: “ik geloof dat ik het wel goed gemaakt heb”. Groot is dan de teleurstelling als later blijkt dat ze met een onvoldoende thuiskomen.

 

“Hoe kan dat? Ik heb het goed geleerd” is steevast de reactie. Wij weten wel beter. Ze hebben het wel goed geleerd maar ze hebben het niet goed voorbereid. Goed leren is niet hetzelfde als goed voorbereiden!

 

De meeste leerlingen begrijpen de stof die ze moeten leren in de regel aardig goed maar ... ze kunnen het geleerde vaak niet in de praktijk toepassen. Betaalbarebijles.nl werkt met de oplossing voor dit probleem.

 

Bij Betaalbarebijles.nl werken we volgens een systeem waardoor de leerling niet alleen leert om het uitgelegde te begrijpen, maar we werken er ook meteen aan dat de leerling tijdens de bijles de kans krijgt om het geleerde ook in de praktijk toe te passen. Met andere woorden: jouw kind kent de stof niet alleen maar weet er uiteindelijk ook mee om te gaan!

 

Goed voorbereiden betekent dus goede bijles volgen en goede bijles volgen betekent dat je volgens een beproefd concept jouw proefwerken vrijwel altijd als voldoende terugkrijgt.

 

Met een bijles van Betaalbarebijles.nl scoor je altijd.