November toetsmaand

vr, 7 november 2014

Nederland kent allerhande soorten dagen en maanden. Woensdag gehaktdag, vrijdag visdag, de dag van de secretaresse, moederdag, maand van het spannende boek, maand van de geschiedenis, enfin, ga zo maar door.

 

Elke jaar weer blijkt dat november de maand van de toetsen kan worden genoemd. Na de zomer gebruiken scholen de maand september vaak als “opstartmaand”. De maand oktober is “de eerste inschietmaand”. Daarna gaan scholen het tempo verhogen en in de maand november de eerste reeks toetsen bij hun leerlingen afnemen.

 

Bij Betaalbarebijles zien we vooral in november een grote toestroom van leerlingen die tegen hun eerste achterstanden beginnen aan te lopen en deze dolgraag deskundig willen wegwerken.

 

Ons advies: zorg er voor dat je juist nu tijdig bijles gaat volgen om je achterstanden (nu het nog kan) nog binnen de perken te houden. Weet je nu je achterstanden weg te werken, dan is de kans op een succesvolle afloop van dit schooljaar aanzienlijk groter.

 

November markeert de start van een gure en koude periode. Juist in deze maanden is het lekker om van school thuis te komen, je lekker in je kamer te nestelen om vervolgens heel gerieflijk met een glas warme drank in je hand met je laptop op schoot bijles engels of bijles economie te volgen.

 

Je slaat hiermee twee vliegen in één klap: je blijft lekker warm thuis én je krijgt op een comfortabele en moderne manier bijles bij die onderdelen waar je moeite mee hebt.

 

Online bijles: comfortabel en gerieflijk vanuit je luie stoel werken aan betere cijfers!