Cito voorbereiding en examentraining zijn echt betaalbaar

wo, 3 september 2014
Dit schooljaar start Betaalbarebijles met 2 nieuwe trainingen: de voorbereiding voor de CITO-toets voor leerlingen van groep 7 en groep 8 en de examentrainingen voor scholieren van 5 HAVO.

 

Gedurende het gehele jaar krijgen scholieren bij de voorbereiding van hun CITO-toets of eindexamen wekelijks bijles. De bijlessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde docenten die hun sporen op het gebied van bijles geven ruimschoots hebben verdiend.

 

Wekelijks bijles voor slechts € 30,-- per maand, dat is de manier waarop Betaalbarebijles bijlessen ook echt betaalbaar maakt.

 

De tijd is voorbij dat leerlingen in één weekeinde een vermoeiende examentraining moeten volgen tegen bedragen die er stevig inhakken. Nu kan je wekelijks bijles volgen tegen een bedrag dat voor haast iedere portemonnee uiterst vriendelijk is.