Bijles in alle vakken en op alle niveaus

Duidelijker kunnen we het je niet zeggen. Je kunt bij ons ook op jouw niveau voor jouw vak bijles boeken. We doen dat heel efficiënt en heel modern op de 2018 manier: via het internet. De bijlessen zijn live. Dat betekent dat je via een Skype-achtige verbinding spreekcontact met jouw docent hebt. Zowel jij als de docent hebben allebei hetzelfde schoolboek voor zich. De uitleg wordt gegeven via het beeldscherm, dat als schoolbord fungeert. Dat schoolbord is interactief. Jij ziet wat de docent op het schoolbord schrijft en jouw docent ziet wat jij er op schrijft. We chatten en mailen dus niet, maar we spreken elkaar rechtstreeks, dat betekent dus: echte mensen van vlees en bloed die met jou aan de slag gaan en jou helpen jouw moeilijke vak weer te begrijpen en er weer voldoendes voor te gaan halen.

Gemiddeld cijfer voor bijles is een 8,6

De leerlingen die jou voorgingen (en dat zijn er al heel wat) geven ons voor deze bijlessen een dikke 8. Dat is best een behoorlijk cijfer. Wij zijn er zeker van, dat ook jij na jouw eerste bijles al behoorlijk enthousiast zult zijn over zowel de manier van lesgeven, de manier van werken en over de deskundige docenten die bij ons werken.

Goedkope bijles betekent bij ons goede bijles

Bijles geven in alle vakken en op alle niveaus, dat is wat wij doen. En wij doen er nog een belofte bij: wij geven heel goed bijles tegen bijzonder betaalbare tarieven!

Snel bijles!

Heeft je kind op korte termijn een toets? Boek direct een bijles!

Boek nu je bijles!

Bijlestarieven

Een 1-op-1 bijles kost tussen € 20,50 en € 22,50. Bekijk de tarieven per bijles.

Ga naar de tarieven