Bijles scheikunde volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles scheikunde volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles scheikunde voor VMBO, HAVO en VWO!

Scheikunde is bij de meeste scholieren bekend van de proefjes en waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een mislukte proef meegemaakt.

Een bekende mislukte scheikunde proef vond plaats op een school in Amersfoort waar de docent de scholieren wilde laten zien wat fosfor doet als het aan de blote lucht wordt blootgesteld. Onverwacht vloog het fosfor in een grotere fik dan docent wel had verwacht en hij gooide de asbestplaat, samen met het fosfor, uit het raam van het scheikunde lokaal. Bovenop de auto van de rector die vlak onder dat raam stond geparkeerd. De scholieren hadden de dag van hun leven!

Scheikunde is ook vaak veel minder spectaculair, je moet formules uit je hoofd leren, je moet alles weten van verbindingen, mengsels, zuurgraad, enfin: noem maar op.

Scheikunde is een van de vakken waar we heel veel bijles in geven. Het is ook het vak waarmee we de mooiste resultaten halen. Bijles scheikunde geven is heel vaak een ontzettend dankbare klus. Heel vaak krijgen we blije e-mails van leerlingen die met veel tegenzin aan bijles scheikunde begonnen terwijl ze vaak na korte tijd al merkten dat hun bijles scheikunde heel snel tot resultaat leidde.

Scheikunde lijkt namelijk erg moeilijk en gecompliceerd maar als je van jouw bijlesdocent een goed en gedegen uitleg krijg dan leer je snel de weg kennen in dat schijnbare doolhof van moleculen en atomen. Neem geen genoegen met het feit dat je scheikunde moeilijk vindt en teken je eens in voor een scheikunde bijles.

goedkope bijles scheikunde

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining