Bijles latijn volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles latijn volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles latijn voor VMBO, HAVO en VWO!

Je hoeft niet alleen dokter of advocaat te willen worden om voor het vak Latijn te kiezen. Teksten in het Latijn geschreven leren ons veel over het leven, het denken, doen en laten van de oude Romeinen. Hebben we vanuit de geschiedenisboekjes misschien een wat aparte kijk op de Romeinen (Astérix werd bekend door zijn uitspraak: “ils sont fous ces Romains” -”rare jongens die Romeinen”-). Als je bijles Latijn neemt dan leer je die “rare Romeinen” wel wat beter en intensiever kennen.

Dankzij bijles Latijn ga je enthousiast worden over de teksten, over de wetenschap, over de in die tijd geldende inzichten over de samenleving. Lees Tacitus, Vergilius en er is één ding zeker: zelfs als je later oud bent praat je tijdens feestjes nog enthousiast over “die oude en dode taal” die je vroeger op school leerde en waarvan je de grammaticale rijtjes nog feilloos kunt opdreunen. Je gaat later merken dat je met oud studiegenoten nog hele lappen tekst in Latijn weet voor te dragen.

Bijles Latijn gaat jou een nieuwsgierigheid naar deze oude taal geven waar je later nog lang aan zult terugdenken.

Gun je zelf al vroeg in je gymnasiumtijd het plezier van het kunnen lezen en begrijpen van Latijn. Als je gymnasiast bent en je staat er nu zwak voor: kies, zoek en boek dan een bijles Latijn.

goedkope bijles latijn

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining