Bijles grieks volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles grieks volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles grieks voor VMBO, HAVO en VWO!

Scholieren die op school het vak Grieks volgen weten precies waarom zij hiervoor kiezen. Grieks is de culturele taal die ons niet alleen een inkijkje geeft in de grote geschiedenis van de Grieken maar laat ons meteen zien hoe de Grieken in hun tijd al in staat waren om in weinig woorden heel veel duidelijk te maken.

De oude Griekse schrijvers laten ons meegenieten van hun woordkunst maar we genieten ook van hun beschrijving van hoe het er in die tijd uit zag. Nu nog steeds wordt in het huidige Griekenland veel aandacht aan de oude taal besteed.

Praat eens met een Griek uit deze tijd en lees hem eens een stukje voor uit het werk van Aristoteles en kijk dan eens naar de verbazing op zijn gezicht als hij jou de tekst hoort voorlezen. Wij lezen Grieks fonetisch voor en dat lijkt werkelijk totaal niet op het moderne Grieks.

Bijles Grieks leert je de fijne kneepjes van de grammatica snappen. Je leert hoe zinnen in elkaar zitten en hoe mooi die oude mensen zaken konden beschrijven.

Iedere docent klassieke talen is in staat om zelfs deze oude talen tijdens de bijles Grieks levendig en begrijpelijk te maken. Bijles Grieks is werkelijk de moeite waard om je eens voor aan te melden.

goedkope bijles grieks

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining