Bijles geschiedenis volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles geschiedenis volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles geschiedenis voor VMBO, HAVO en VWO!

Als je geschiedenis op school krijgt, dan leer je daardoor anders naar de wereld te kijken. Verbaas je over de knappe Egyptenaren en Grieken die in hun tijd al zoveel wisten van wetenschap, kunst. In de oudheid was er al sprake van doktoren die operaties deden. De oude Grieken waren zelfs toen al in staat om mensen injecties te geven.

Verbaas je over hoe de mensen in de Middeleeuwen leefden. Leer meer over hoe Nederland er vroeger uitzag en hoe ons land zich in de loop der tijd ontwikkelde. Lees en leer over de bijna revolutie in de dertiger jaren in Nederland. Door meer te leren over Napoleon en Hitler ga je meer begrijpen over hoe vreselijk oorlog is.

De geschiedenis docent leert jou tijdens de bijles geschiedenis meer te begrijpen over waarom we vandaag denken en doen zoals we dat nu doen. Door de geschiedenis leer je niet alleen wat er in het verleden gebeurde maar leer je ook het heden beter te begrijpen.

Bijles geschiedenis is - net als aardrijkskunde - een praatvak. Je krijgt tijdens de bijlessen interessante uitleg. Het verleden wordt plotseling levend. De scholieren zijn na afloop van hun bijles razend enthousiast over het feit dat een - in hun ogen dood - vak zo levendig en interessant gebracht kan worden waardoor het begrijpen van het hoe en waarom plotseling enorm toeneemt.

Word je niet erg nieuwsgierig hoe een echte bijles geschiedenis verloopt, zorg er dan eens voor dat je zo'n bijles geschiedenis meemaakt.

goedkope bijles geschiedenis

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining