Bijles engels volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles engels volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles engels voor VMBO, HAVO en VWO!

Engels was vroeger een vreemde taal, maar is inmiddels tot een tweede taal geworden. Dat betekent dat elk kind op het voortgezet onderwijs aan de slag moet met Engels. Of je kind een talenknobbel heeft of niet, Engels is een belangrijk vak!

Bijles engels voor elk niveau

De docenten van Betaalbarebijles geven leerlingen op alle niveau's bijles Engels. VMBO, HAVO, VWO en in sommige gevallen helpen we ook MBO en HBO leerlingen. Onze bijlesdocenten helpen je kind om de lesstof onder de knie te krijgen, zodat je kind Engels leert schrijven en spreken.

Engelse lesmethodes

Elke lesmethode heeft zijn eigen volgorde. De leraren Engels van Betaalbarebijles sluiten bij de lesmethode aan. Er zijn veel verschillende lesmethodes, zoals Stepping Stones, Realtime, New Interface, Of course, All right!, New Inspiration. Onze docenten helpen je kind bij het maken van het huiswerk of het leren voor een toets. Ze kijken niet alleen of je kind antwoord kan geven op de toetsvragen, maar letten er ook op of je kind boven de stof staat en snapt waar het om gaat.

Onderdelen van een Engelse Bijles

De bijlesdocenten helpen je kind bij begrijpend lezen, spelling, werkwoorden, grammatica, woordenschat en idioom, bij het lezen van teksten, schrijfvaardigheid en luistervaardigheid. Wil je kijken of online bijles bij jouw kind past, boek dan een probeerles. Lees meer over de gratis probeerles.

goedkope bijles engels

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining