Bijles economie volgt je kind lekker vanuit huis!

Betaalbarebijles heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bijlessen. Onze tientallen docenten geven op een unieke manier bijles. Zij doen dat online. Daardoor kan jouw kind lekker vanuit huis bijles economie volgen. Online bijles zorgt ervoor dat de kosten laag zijn, maar de kwaliteit hoog. We hebben geen gebouwen die we moeten onderhouden, maar we hebben wel een stevige organisatie, die dagelijks de kwaliteit bewaakt.

Online bijles economie voor VMBO, HAVO en VWO!

Economie is een schoolvak met herkenbare onderwerpen die midden in deze tijd staan. Toch wordt economie vaak als een moeilijk vak ervaren. Onze docenten zijn in staat om moeilijke onderwerpen uit te leggen. Een belangrijke eigenschap bij een vak als economie.

Markt, Schaarste, Ruilen, Welvaart

Veel thema's in het vak economie lijken eenvoudig te zijn, maar worden op school zo uitgediept, dat ze met veel andere onderwerpen blijken samen te hangen. We helpen je kind bij het inhalen van achterstanden of bij het voorbereiden van een toets, repetitie of SO. Of dat nu gaat over geld, inflatie, betalingsbalansen, monetair beleid, of om de meer wiskundige achtergrond van de verschillende modellen. Zorg dat je kind bij blijft bij de klas!

Pincode, Praktische economie, Percent, Economie in context, 200% Economie

Onze docenten kennen alle lesmethodes en helpen je kind om wegwijs te worden in de lesstof. Bijles bij Betaalbarebijles.nl is een perfecte aanvulling op de lessen op school! We trainen in rekenvaardigheden, laten leerlingen meedenken vanuit herkenbare situaties en stemmen af op het niveau van het kind. Bijles economie is zeer geschikt voor zowel onderbouw- als bovenbouw-leerlingen in alle niveaus: Atheneum, HAVO, VMBO - we helpen je kind verder! Onze online methode zorgt ervoor dat je kind geconcentreerd en effectief aan de slag gaat! Heeft je kind M&O, lees dan meer over de bijles M&O.

goedkope bijles economie

Wat let je om het gewoon eens te proberen?

Boek een gratis probeerles >>

Bijles voor een betaalbare prijs

Bij Betaalbarebijles is bijles goedkoop en betaalbaar. De prijzen van een bijles: tussen € 20,50 en € 22,50.

Lees meer

Boek direct een bijles

Leerlingen geven een beoordeling voor hun bijles

Ontdek zelf wat leerlingen vinden van de bijlessen van Betaalbarebijles.

Bijles, CITO-training en examentraining